Μήνυμα Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων

Δ.Τ  – Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τόσο εκείνους που πέρασαν στα τμήματα που επιθυμούσαν όσο και αυτούς που ίσως να βρέθηκαν κάπου διαφορετικά. Το σύστημα εισαγωγής γνωρίζω ότι δεν αποτελεί καθολικό κριτήριο για την επιτυχία ενός ανθρώπου στην ζωή. Εύχομαι η νέα περίοδος για τις ζωές των νέων να είναι μια περίοδος πεισματικών αγώνων για ένα καλύτερο χώρο σπουδών που θα καλύπτει τις κοινωνικές τους ανάγκες και θα μπορεί να στεγάσει τα όνειρά τους για μια αξιοπρεπή ζωή. Στη ζωή δεν μας χαρίζεται τίποτα, τα πάντα κερδίζονται με αγώνα, καλή συνέχεια σε όλες και όλους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Αύγουστος, 2015, 12:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr