Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μ.μ. στην «Νομαρχία – Πρώτη εκδήλωση από το κόμμα Λαφαζάνη

Δ.Τ – Πρωτοβουλία για «Πολιτικό Μέτωπο» αντιμνημονιακών, ριζοσπαστικών, αριστερών, δημοκρατικών, πατριωτικών και δημιουργικών δυνάμεων στην Καστοριά.

Πρόσκληση :

Η κοινωνική δυναμική του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και οι ελπίδες της κοινωνικής και πολιτικής Αριστεράς δεν θα μείνουν στο κενό, μετα την ανατροπή του κοινωνικού συμβολαίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο της εργασίας, του πολιτισμού, των κινημάτων και της νεολαίας ειδικά, που τον οδήγησαν στην κυβέρνηση.

Το «ΟΧΙ μέχρι τέλους» στα μνημόνια και στις αντιλαϊκές πολιτικές, συγκροτείται ήδη σε ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό κίνημα μέσα από λαϊκές πρωτοβουλίες σε κάθε περιοχή της χώρας.

Συγκροτείται με την αυτενέργεια των ανθρώπων που ψήφισαν «ΟΧΙ» και πίστεψαν ότι μπορεί να είναι ελεύθεροι, ότι έχουν το δικαίωμα αλλά και τη δύναμη να πάρουν οι ίδιοι στα χέρια τους τον αγώνα της ζωής που μας στερούν.

Το κίνημα αυτό είναι ταυτόχρονα έκφραση της αντίστασης, της ανυπακοής αλλά και της κοινωνικής δημιουργίας.

Ήδη σε όλη την Ελλαδα συγκροτείται επίσης Μετωπικός πολιτικός φορέας «Λαϊκή Ενότητα», με πρωτοβουλία βουλευτών που με το ΟΧΙ τους στην βουλή δεν επέτρεψαν να επιβληθεί ο ολοκληρωτισμός του «there is no alternative» στη σύγχρονη ιστορία της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Το Μέτωπο «Λαϊκή Ενότητα» απευθύνει σχετική πρόσκληση συμμετοχής συλλογικοτήτων και προσώπων σε πολιτική και εκλογική συμπόρευση.

Όσες και όσοι εκτιμούμε την πολιτική αυτή επιλογή, να συνεχίσουμε τον μεγαλο αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στις νεοφιλελεύθερες συντηρητικές πολιτικές και μέσα από τις πρόωρες εκλογές, θα συζητήσουμε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μ.μ. στην «Νομαρχία».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Σεπτέμβριος, 2015, 9:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr