Ο Αγγελής βλέποντας και τους απολογισμούς των αντιδημάρχων αποφάσισε να αλλάξει τουλάχιστον τους τρεις μιας και κάποιοι αποδίδουν

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες ο δήμαρχος Καστοριάς θέλει η δημοτική αρχή να τρέξει πολύ περισσότερο να σταματήσουν κάποιοι τα ψέμματα και τις ανόητες υποσχέσεις που έχουν εξοργίσει και τους πολίτες.

Ο Ανέστης Αγγελής θέλει αποτέλεσμα ( όχι για την προσωπική αλλά και τόσο πρόχειρη προβολή ορισμένων με φαγητά και φτηνά εφετζιλίκια) αλλά έργα,δουλειά αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις νέες μας πληροφορίες σχεδόν έχει πάρει την οριστική του απόφαση να μην αλλάξουν όλοι αλλά τουλάχιστον τρεις που φαίνεται καθαρά πως δεν αποδίδουν, αλλά και πως στόχος τους είναι η επόμενη 5ετία και ίσως η » υπονόμευση » Αγγελή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Σεπτέμβριος, 2015, 6:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr