Πότε καταβάλλονται οικογενειακά, προνοιακά και επιδόματα θέρμανσης

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής των επιδομάτων θέρμανσης, των επιδομάτων πρόνοιας, καθώς και των οικογενειακών επιδομάτων, όπως έκανε γνωστό μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημοσίων Εσόδων, κα Σοφία Σεχπερίδου. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται επίσης να έχουν μπει στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι επιστροφές φόρου.

Πιο αναλυτικά:

  • Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα καταβληθεί σε 235.000 δικαιούχους μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου
  • Τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου- Αυγούστου έχουν ήδη αρχίσει να καταβάλλονται από τους Δήμους
  • Τα οικογενειακά επιδόματα, θα καταβληθούν έως τις 20 Οκτωβρίου. Αυτό όμως αφορά μόνο όσους έχουν κάνει φορολογική δήλωση και υποβάλλει έντυπο Α21 έως 4 Σεπτεμβρίου (περίπου 635.000 άτομα)
  • Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ θα καταβληθούν έως τις 20 Οκτωβρίου. Και σε αυτή την περίπτωση, για να πάρουν οι δικαιούχοι την 2η και την 3η δόση θα πρέπει να έχουν κάνει φορολογική δήλωση και έντυπο Α21 έως 4 Σεπτεμβρίου.
  • Οι κάρτες σίτισης θα ανανεωθούν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις επιστροφές φόρου σε 200.000 δικαιούχους, όπως έγινε γνωστό, αυτές θα δοθούν έως το τέλος Σεπτεμβρίου χωρίς συμψηφισμό με τον ΕΝΦΙΑ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2015, 9:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr