Έκτακτο – Προς γονείς και μαθητές. Κανονικά αύριο όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ σε όλη την Π.Ε Καστοριάς

Ότι ίσχυε πέρσι θα ισχύει και φέτος. Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς του Νομού Καστοριάς ότι από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα εκτελεί κανονικά το έργο της μεταφοράς των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας από και προς τα σχολεία στα οποία φοιτούν με προγραμματισμένα δρομολόγια.

Ειδικότερα, μετά την έκδοση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 108/10.09.2015, Τεύχος Α΄) δόθηκε η δυνατότητα στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με απόφασή της να παρατείνει την εκτέλεση των συμβάσεων με τους μεταφορείς μαθητών που ήταν σε ισχύ στις 30.06.2015, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά η έγκαιρη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους.

Κατόπιν τούτων, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Σ. Αδαμόπουλου, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θ. Καρυπίδη και των εκπροσώπων των μεταφορέων του Νομού μας, αποφασίστηκε η παράταση της εκτέλεσης της σύμβασης με την Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε., η οποία ήταν σε ισχύ την 30.06.2015, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεταφορά των μαθητών του Νομού Καστοριάς στα σχολεία τους, έγκαιρα, νομότυπα και με ασφάλεια και κατά το νέο σχολικό έτος.

 

Για την Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Διευθύνων Σύμβουλος

Καρανικολόπουλος Κωνσταντίνος Αναστάσιος Μακρής

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2015, 8:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr