Τράπεζες: Νέες αλλαγές έρχονται στα capital controls – Ανοίγουν οι αγορές μέσω internet

Αίρονται σταδιακά τα εμπόδια από τα capital controls στη χρήση του πλαστικού χρήματος στο εξωτερικό ή για αγορές μέσω ίντερνετ.

Σήμερα για τις αγορές υπάρχουν μόνο δύο όρια. Το πρώτο είναι το όριο της κάρτας σας, δηλαδή το μηνιαίο όριο μείον τις αγορές που έχετε ήδη κάνει χρησιμοποιώντας την κάρτα. Αν για παράδειγμα το όριό σας είναι 2.000 ευρώ και έχετε πραγματοποιήσει αγορές 1.000 ευρώ, τότε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αγορές άλλα 1.000 ευρώ είτε στο εξωτερικό, είτε μέσω του ίντερνετ.

Προσοχή στο σημείο αυτό γιατί μπορεί να βρεθείτε ενώπιον του δεύτερου ορίου, που είναι το ύψος των ημερήσιων συναλλαγών που έχει η τράπεζά σας με το εξωτερικό.

Αν αυτό έχει εξαντληθεί, τότε μπορείτε την αγορά σας να την πραγματοποιήσετε την επόμενη ημέρα. Αν αυτό το κάνετε αρκετά νωρίς είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσετε το δεύτερο εμπόδιο.

Οσον αφορά στις αναλήψεις χρημάτων με τη χρήση της κάρτας, παραμένει το εβδομαδιαίο όριο των 420 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Σεπτέμβριος, 2015, 7:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr