ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΌΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΈΡΓΟ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ.

ΑΜΥΝΑ

Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου στα φυλάκια της περιοχής μας Γράμμου, Διποταμίας, Αγίου Ιωάννη,Τριλόφου, Ιεροπηγής, Κρυσταλλοπηγής, Βροντερού.

Στην επιστολή ανέφερα το πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας και οικολογικής καταστροφής, λόγω υποβάθμισης και  αποδυνάμωσης της στρατιωτικής δύναμης, στο Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, εκπέμποντας:              ΣΗΜΑ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 

   Ενισχυτικά στην κατεύθυνση αυτή λειτούργησε και η  επιστολή που παρέδωσα, των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Ν. Καστοριάς, όπου έγινε σχετική μνεία, γεγονός που αποδεικνύει πιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της συσπείρωσής μας μέσα από την ομαδική προσπάθεια

    Η αναγνωριστική αυτή επίσκεψη έδωσε την δυνατότητα στον κ. Υπουργό, για προσωπική διαπίστωση του τεράστιου μεγέθους των προβλημάτων που βιώνουμε στην ακριτική μας περιοχή,  για την σημαντική ενίσχυση του στρατεύματος με την επαναλειτουργία των Στρατιωτικών Φυλακίων που ακολουθήσε μεταγενέστερα στον Ακριτικό Νομό μας, αρχικά και άμεσα, με την είσοδο της κάθε ΕΣΣΟ. Οι δυνάμεις καταδρομέων πραγματοποίησαν ασκήσεις στην περιοχή, όπως και τα ελικόπτερα που επιχείρησαν στην περιοχή, εν όψει και του ανασχεδιασμού της αμυντικής δομής για όλη την περιοχή. Η παρούσα υλοποίηση ικανοποίησε το πάγιο αίτημά ιδιαίτερα των κατοίκων των παραμεθόριων περιοχών που έχουν ανάγκη να νιώθουν ασφαλείς.

Στόχος είναι η υλοποίηση του σχεδιασμού για μεταφορά των στρατοπέδων από την νότια Ελλάδα στην Μακεδονία και την Νησιωτική Ελλάδα

Την Εθνική Κυριαρχία αποδείξαμε ότι δεν την διαπραγματευόμαστε!!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ-ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σγουρίδη Παναγιώτη,  

 

κατόπιν συνάντησης μας και αιτήματος των φορέων και αγροτών της περιοχής μας, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Η σύσκεψη αφορούσε  θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής, στην οποία παρευρεθήκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, εκπρόσωποι  συνεταιρισμών και γεωκτηνοτροφικών συλλόγων του νομού και μεμονωμένοι αγρότες του γεωργικού και κτηνοτροφικού κλάδου. Η επίσκεψη αυτή συνέδραμε πρόσθετα στην χάραξη μιας Ελληνικής Αναπτυξιακής Αγροτικής Πολιτικής, ορισμένη από τα τοπικά χαρακτηριστικά, της Ελληνικής Υπαίθρου. Ο σχεδιασμός μιας τέτοιας Αγροτικής Πολιτικής μπορεί να αποτελέσει την βάση για την Αναπτυξιακή Προοπτική της Ελλάδας, την οποία και πιστεύουμε και έχουμε ανάγκη να βασιστούμε ώστε να δώσουμε ώθηση για την Παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας.

εθιμοτυπική συνάντηση, για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου

Επίσκεψη του Υφυπουργού Επικρατείας, κ. Τέρενς Κουίκ

 

έγινε στα πλαίσια εθιμοτυπικής συνάντησης, για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Οι συναντήσεις έγιναν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Σωτήρη Αδαμόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Κουίκ για θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και στους τρεις Δήμους του νομού μας. Ο σύντομος χρόνος της επίσκεψης του, του επέτρεψε να συναντήσει μόνο τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Αγγελή Ανέστη, συζητώντας εξειδικευμένα θέματα, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα προσπαθήσει στην επόμενη επίσκεψη του να έχει διαθέσιμο περισσότερο χρόνο ώστε να επισκεφθεί και τους υπόλοιπους Δήμους και Δημάρχους του Νομού μας. Η τρέχουσα επικαιρότητα δεν επέτρεψε να υλοποιηθεί η επίσκεψη αυτή.

Ο  κ. Κουίκ στάθηκε αρωγός στην περιοχή μας προωθώντας και υποστηρίζοντας διαρκώς τα όποια θέματα προκύπτανε, προς την κεντρική διοίκηση,  ζητήματα που μας απασχολούν συμβάλλοντας   στην ικανοποίησή τους.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 40ής ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Στα εγκαίνια της 40ής Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας στην Καστοριά, παρεβρέθηκε στις 6 Μαΐου 2015, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και επισκέφτηκε τους χώρους της Έκθεσης, όπου συνομίλησε με τους διοργανωτές και τους επιχειρηματίες, Τονίζοντας ότι:

«Το κυριότερο ζητούμενο για την κυβέρνησή μας, είναι να βοηθήσει στην ανάδειξη και στην προώθηση των δραστηριοτήτων κάθε τόπου στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής.Θέλουμε την Καστοριά, και ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη, να αναπτύσσονται και όχι να φθίνουν, να δημιουργούνται ευκαιρίες απασχόλησης, ώστε οι νέοι μας να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν, να προσφέρουν, να παράγουν στον τόπο τους.Διοργανώσεις και δράσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Καστοριάς μας βοηθούν να ξεφύγουμε από το συγκεντρωτισμό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αναδεικνύουν και τις άλλες πόλεις της Ελλάδας.Βοηθούν έτσι στη δημιουργία μιας Ελλάδας παραγωγικής και αποδοτικής, σε όλη την έκτασή της, με ανθρώπους που θα αναδεικνύονται σε όλη την επικράτειά της, και που θα ευημερούν χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτούν».

 ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ KAIH ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΘΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ !!!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2015, 2:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr