Χορός δισεκατομμυρίων στα supermarket: Ποιες αλυσίδες κάνουν τον μεγαλύτερο τζίρο (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων από τα νομικά πρόσωπα αλλά και τη δημοσίευση των ισολογισμών, φάνηκε πλέον ξεκάθαρα η οικονομική πορεία των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς.

Πραγματικός χορός δισεκατομμυρίων στήθηκε και πέρυσι στις μεγάλες αλυσίδες supermarket όπως προκύπτει από τα αναλυτικά στοιχεία. Σύμφωνα με την επεξεργασία των ισολογισμών από την ICAP, o τζίρος του κλάδου από 172 εταιρείες που κατατάσσονται στον κλάδο των supermarket και των πολυκαταστημάτων ξεπέρασε το 2014 στα 7,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεδομένου ότι από τη λίστα απουσιάζουν μεγάλες επιχειρήσεις –με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την αλυσίδα Lidl η οποία ως προσωπική εταιρεία δεν υποχρεούται στη δημοσίευση ισολογισμού, τότε εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο τζίρος στις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις προσεγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πώς όμως πήγαν πέρυσι οι μεγάλες αλυσίδες; Ποια ήταν η πορεία των εσόδων και των κερδών τους (ή των ζημιών τους γιατί υπήρξαν και αρνητικά αποτελέσματα;).

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα ΕΔΩ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Σεπτέμβριος, 2015, 11:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr