Σημαντική απόφαση για τις γουνοποιητικές και όχι μόνο επιχειρήσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μετά από συντονισμένες παρεμβάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας αλλά και της σχετικής συνάντησης στο Υπ . Οικονομικών με τον αναπληρωτή Υπουργό των Οικονομικών κ. Τ. Αλεξιάδη και την Γ.Γ.Δ.Ε κ. Σαββαϊδου εκδόθηκε μια πολύ σημαντική απόφαση για τις γουνοποιητικές και όχι μόνο επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα μετά και από την κατάθεση σχετικού υπομνήματος από τον Πρόεδρο κ. Κοσμίδη και τον Οικονομικό Σύμβουλο της Ε.Ο.Γ κ. Νίκο Ρίζο, εκδόθηκε η απόφαση, ΠΟΛ.1194/27.8.2015, με την οποία εκσυγχρονίζεται , η Διαδικασία απαλλαγής από το Φ.Π.Α. εισαγωγής αγαθών που προορίζονται να εξαχθούν ή να παραδοθούν σε υποκείμενο στο Φ.Π.Α. πρόσωπο εγκατεστημένο σε άλλο Κράτος-Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας από κοινού με τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της για την αντιμετώπιση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν τους γουνοποιούς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Σεπτέμβριος, 2015, 10:23 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr