Νέα απάντηση ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ προς ΣΥΡΙΖΑ » Όταν λείπουν τα επιχειρήματα επιστρατεύονται οι ύβρεις»

Δ.Τ – Η προεκλογική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, που εξακολουθεί να απαντά ως «αντ’ αυτού» του κου Καρυπίδη, δυστυχώς ήρθε σε χρόνο που λόγω της εκλογικής νομοθεσίας δε μπορούσε να απαντηθεί νωρίτερα.

Αντιπαρέρχομαι τους χαρακτηρισμούς που προφανώς αφορούν τους συντάκτες της απάντησης και μένω στην ουσία.

Και η ουσία είναι ότι εξακολουθούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς να μην απαντούν σε δύο προφανή ερωτήματα:

1ο Γιατί, επτά μήνες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έναν ολόκληρο χρόνο ο κος Καρυπίδης δεν έκαναν πράξη την υπόσχεσή τους στον Καστοριανό λαό, δηλαδή τη δημιουργία της Αρχιτεκτονικής Σχολής στην Καστοριά.

Η ανάρτηση του ΦΕΚ αποδεικνύει αυτό που και εμείς είπαμε: ότι η Σχολή που δημιουργήθηκε στην Κοζάνη είναι αυτή των Μηχανικών Περιβάλλοντος και ως εκ τούτου τίποτε δεν εμποδίζει την οποιαδήποτε κυβέρνηση, εφόσον έχει την πολιτική βούληση, να κάνει Αρχιτεκτονική Σχολή στην Καστοριά.

2ο Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν παίρνει θέση στο μείζον ζήτημα που θέσαμε και είναι ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ, που ο κος Καρυπίδης δημιουργεί στη μικρή κοινωνία της Περιφέρειας.

Διχασμός που δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια δημιουργίας  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και μάλιστα στο ποιο ευαίσθητο κοινωνικό στρώμα της Περιφέρειας, αυτό των παιδιών μας.

Εμείς από την πλευρά μας και από την θεσμική μας θέση ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΕΛΠΙΔΑΣ, θα ελέγχουμε πάντα την ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, για όλα όσα έχουν υποσχεθεί και όλα όσα οφείλουν να κάνουν για το καλό της Δυτικής Μακεδονίας και των Πολιτών της.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Σεπτέμβριος, 2015, 1:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr