Ιστοσελίδα για τον Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “FUR EXCELLENCE IN ATHENS- 2016”

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» (Σ.Ε.Γ.) με τη συνεργασία του Δημοπρατηρίου Γούνας της NAFA, προκηρύσσει τον «Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών» με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του σχεδιασμού προϊόντων γούνας στην Ελλάδα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι νέοι φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια και σχολές σχεδίου, πατρόν, μόδας.

Τα προτεινόμενα σχέδια, τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν σαν βασικό τους υλικό τη γούνα, φέτος, θα αντλούν έμπνευση από Έλληνες καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, σύμφωνα με τις οδηγίες του συνεργάτη του ΣΕΓ, καθηγητή του Royal College of Art – London και Δημιουργικού Διευθυντή του STUDIO NAFA κ. Καρδάση Βασίλη.

Ο διαγωνισμός Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας «FUR EXCELLENCE IN ATHENS» με την υποστήριξη του δημοπρατηρίου της NAFA, το οποίο αποτελεί τον μέγα χορηγό της έκθεσης και η διαδικασία τελικής βράβευσης των 3 πρώτων νικητών θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια υλοποίησης της, από τις 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016.

Το έπαθλο, για τους τρεις πρώτους νικητές, είναι ένα σεμινάριο – workshop μιας εβδομάδας στο Τορόντο του Καναδά, στο Studio Design του δημοπρατηρίου της NAFA (North American Fur Auction) (http://www.nafa.ca/).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα προτεινόμενα σχέδια – δημιουργίες τους μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2015 στο «Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών», σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών (τηλέφωνο 24670-83380, email: helasfur@otenet.gr, www.furexcellence.com και www.furfairofathens.com).

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσουλιώτας Μηνάς                     Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2015, 11:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr