ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2015-2016 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ

 

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ –

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών .

 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

 1. WOMENSWEAR

 2. MENSWEAR

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ με e-mail στο helfurfe@otenet.grτης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν α) Τα Σχέδιά τους (έως 3) το ένα το οποίο θα είναι μόνο από γούνα και δύο υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ). β)Βιογραφικό Σημείωμα

 • ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Κατόπιν θα δοθεί στους νικητές ένα link όπου θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους, μαζί με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (στα Αγγλικά) καθώς επίσης και την φωτογραφία του έτοιμου ενδύματος. Την επιμέλεια και τα έξοδα της φωτογράφισης αναλαμβάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2016, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF σε συνεργασία με την VOGUE, από τον οποίο διαγωνισμό θα επιλεγούν 12 νικητές που θα μεταβούν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της MI-FUR. Τα έξοδά των 12 νικητών απ’ όλο τον κόσμο για Μιλάνο τα καλύπτει η IFF.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο προϊόν της γούνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail: helfurfe@otenet.gr .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                     ΔΗΜΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Σεπτέμβριος, 2015, 3:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr