Στην Καστοριά η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας

Η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας επισκέπτεται την Καστοριά με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση ιατρών σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και την ενημέρωση του κοινού γύρω από το Σακχαρώδη Διαβήτη.
H Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (Δ.Ε.Β.Ε.), διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» στο πλαίσιο ενημέρωσης και εκπαίδευσης ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών σε θέματα Σακχαρώδη Διαβήτη, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στις 9-10 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Limneon.

Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς και μοριοδοτείται με 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης ασθενών σε θέματα με Σακχαρώδη Διαβήτη, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2015 Ημερίδα για το κοινό στο Δημαρχείο Καστοριάς, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2015, 10:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr