Στην Καστοριά η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας

Η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας επισκέπτεται την Καστοριά με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση ιατρών σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και την ενημέρωση του κοινού γύρω από το Σακχαρώδη Διαβήτη.
H Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (Δ.Ε.Β.Ε.), διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» στο πλαίσιο ενημέρωσης και εκπαίδευσης ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών σε θέματα Σακχαρώδη Διαβήτη, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στις 9-10 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Limneon.

Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς και μοριοδοτείται με 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης ασθενών σε θέματα με Σακχαρώδη Διαβήτη, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2015 Ημερίδα για το κοινό στο Δημαρχείο Καστοριάς, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2015, 10:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr