ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΣΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ »ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ»

Στην χθεσινή συνάντηση στο δημοτικό μέγαρο Καστοριάς, ο δήμος, παρουσία και νέων δημοτικών συμβούλων του Μ. Χατζησυμεωνίδη, μιλώντας με αρκετούς από τους λεγόμενους

» καρναβαλιστές» πρότειναν διάφορα. Η πρόταση της Ειρήνης Μισκία προκάλεσε αίσθηση χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς σήμερα να εξηγήσει πως θα γίνει όλο αυτό.

Η κα. Μισκία που θα είναι και αντιδήμαρχος από την νέα χρονιά πρότεινε να επιδοτηθεί κάθε παρέα με το 50%, δηλ. αν κοστίζει ορχήστρα κτλ 2.500 ο δήμος θα καλύψει τα μισά.

Το όλο θέμα έχει προκαλέσει αίσθηση, η κα. Μισκία σήμερα δεν δίνει συνέχεια και δεν μιλά δημόσια για την πρόταση έκπληξη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Νοέμβριος, 2010, 2:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΣΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ »ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ»”

  1. kastoria today

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr