«Άμεσο το ενδιαφέρον και η κινητοποίηση της Μαρίας Αντωνίου για τις πρόσφατες ζημιές των καλλιεργειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα»

Δ.Τ – Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον και η κινητοποίηση της Μαρίας Αντωνίου έπειτα από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν σαν συνέπεια να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες παραγωγών της περιοχής μας.

Σε συνεχείς επικοινωνίες που είχε από την πρώτη κιόλας στιγμή, τόσο με τους αρμόδιους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, όσο και με κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, ενημερώθηκε πλήρως για την επικρατούσα κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων αρχών γίνονται ήδη επί τόπου οι καταγραφές των ζημιών έτσι ώστε να υπάρχει ακριβής και επίσημη εικόνα της κατάστασης.

Είναι δε δεδομένο ότι με την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες κινήσεις από πλευράς της Μαρίας Αντωνίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την άμεση διευθέτησή τους, πάντοτε σε συνεργασία και συντονισμό με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2015, 3:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr