Επίδομα θέρμανσης τέλος για το 2015 – Δεν υπάρχουν χρήματα

Τα ταμεία είναι άδεια, ακόμη και τα χρήματα για το επίδομα τέκνων δόθηκαν για να πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ. Έτσι το οικονομικό επιτελείο δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που χρειάζονται για να καταβληθεί στους δικαιούχους η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή πως τελικά θα επιλεγεί η λύση της συνολικής καταβολής του επιδόματος το 2016 καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα προκαταβολής. Έτσι εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχοι θα πρέπει να βρουν το σύνολο των χρημάτων που απαιτούνται για να βάλουν πετρέλαιο και στη συνέχεια να περιμένουν επί μήνες την καταβολή των χρημάτων. Τα χρήματα όμως αυτά για φέτος μπορεί και να είναι τα μισά.
Ακόμη το υπουργείο δεν έχει καταφέρει να πάρει μια απόφαση. Η δαπάνη για το επίδομα θέρμανσης θα πρέπει να πέσει στο μισό. Ο Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στα parapolitika 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο είπε πως θα είναι λιγότεροι οι δικαιούχοι. Το σενάριο αυτό αν και θα είναι πολύ χρονοβόρο φαίνεται ότι επιλέγεται έναντι της μείωσης του επιδόματος στο μισό από τα 0,35 ευρώ που ήταν πέρυσι. Έτσι οι δικαιούχοι που θα συνεχίσουν να παίρνουν το επίδομα θα πληρώσουν φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης κοντά στα 0,50 ευρώ το λίτρο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2015, 1:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr