Εκδηλώσεις προώθησης της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2016 σε πόλεις της Ρωσίας από τον ΣΕΓ

Τέσσερις εκδηλώσεις προώθησης της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2016 θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην Fur Excellence in Athens 2016.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο δεκαήμερο στη Μόσχα, στο Γιακούτσκ, στο Νοβοσιμπιρσκ και στη Σαμάρα. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες όπου οι υποψήφιοι εκθέτες της Fur Excellence in Athens 2016 θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των προωθητικών ενεργειών της Έκθεσης, να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, ενισχύοντας την εικόνα των προιόντων τους και επηρεάζοντας θετικά τη ζήτηση.

Στόχος του ΣΕΓ είναι να διευκολύνει τα μέγιστα και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση της Αθήνας από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 3 Απριλίου 2016.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Οκτώβριος, 2015, 4:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr