ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΖΕΜΗ-ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μετά τις καταγγελίες των Σωματείων μας για τον τρόπο λειτουργίας του τοπικού γραφείου της Εργατικής Εστίας, μετά την συνταξιοδότηση της μιας και μοναδικής υπαλλήλου, τόσο για τον τρόπο διανομείς των Δελτίων αγορά βιβλίων όσο και για την γενικότερη εμπλοκή του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς στην λειτουργία του Δημοσίου αυτού Γραφείου, σας ενημερώνουμε ότι το θέμα έχει επιληφθεί ο Προϊστάμενος Επιθεώρησης και Ελέγχου της Εργατικής Εστίας ο οποίος ήρθε στην Καστοριά στις 10-11-2010 για να ερευνήσει τις σοβαρές όπως είπε καταγγελίες μας, καθώς και ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Σας πληροφορούμε επίσης ότι η Εργατική Εστία με έγγραφο της προς το Εργατικό Κέντρο, εδώ και αρκετό καιρό, ζήτησε να παραδοθούν τα κλειδιά από το Γραφείο της Εργατικής Εστίας γιατί από τον Νόμο δεν θα’πρεπε να τα έχουν στα χέρια τους.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας των αρμοδίων και θα ενημερώσουμε τους εργαζόμενους της Καστοριάς με νέο Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ&ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Νοεμβρίου, 2010, 11:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr