Καθυστερείς 1 ημέρα να πληρώσεις; Σε πετάνε έξω από τις 100 δόσεις!

Μια ακόμη τρελή απαίτηση των δανειστών απειλεί να τινάξει στον αέρα τη διαπραγμάτευση. Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις που δίνει ανάσα σε χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν, έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης με τους δανειστές.

Συγκεκριμένα οι δανειστές φέρεται να ζητούν το «ξήλωμά» της ώστε οι οφειλέτες που θα καθυστερήσουν έστω και μια ημέρα να πληρώσουν τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις τους να πετάγονται έξω από τη ρύθμιση.

Αν κάποιος οφειλέτης δεν πληρώνει μια δόση ή δεν πληρώσει π.χ. μια δόση του ΕΝΦΙΑ ή του φόρου εισοδήματος, τότε θα χάνει τις ευνοϊκές διατάξεις της ρύθμισης που εντάχθηκε. Η Αθήνα δεν το δέχεται και αντιπροτείνει να μπορούν όλοι –ανεξαρτήτως αν έχουν ληξιπρόθεσμη ή μη οφειλή– να ενταχθούν στη ρύθμιση των 12 δόσεων. Επίσης, εξετάζεται και το ενδεχόμενο σταδιακής μείωσης του ορίου των 26 ημερών, ανάλογα με την πορεία της οικονομίας.

Οι δανειστές ζητούν επίσης να περάσουν από «κόσκινο» όσοι εντάχθηκαν στη ρύθμιση ώστε να διαπιστωθεί αν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Θέλουν ακόμη αυστηρά κριτήρια ένταξης και στη ρύθμιση των 100 δόσεων και σ’ αυτή των 12 δόσεων. Να γίνεται δηλαδή σύνδεση με τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη ή το εισόδημά του. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην άτοκη καταβολή των δόσεων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Νοέμβριος, 2015, 10:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr