Ερασιτεχνισμός, επιπολαιότητα, ή πραγματικός κίνδυνος;

Επιεικώς απαράδεκτη κρίνεται η κυκλοφοριακή αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καστοριάς, για την πόλη, όπου από την ημέρα σχεδόν της ανάληψης των καθηκόντων της, δηλαδή περισσότερο από δώδεκα μήνες, δεν κατάφεραν να επισκευάσουν, στον έναν και μοναδικό κόμβο της πόλης, τους σηματοδότες οχημάτων και πεζών.

Αυτό προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, στις επτά λωρίδες κυκλοφορίας (!) με άμεσο κίνδυνο της διέλευσης πεζών, οι οποίοι έχουν εκπαιδευθεί στο slalom ανάμεσα στα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα σε μικρούς μαθητές όπου διέρχονται προς τα παρακείμενα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της πόλης.

Η τεχνική βλάβη σε όποιο βαθμό και να βρίσκεται, οπωσδήποτε θα μπορούσε να έχει μέχρι σήμερα επιδιορθωθεί, όμως σύμφωνα με αναφορές Αιρετών Διοίκησης του Δήμου Καστοριάς, αφήνουν πιλοτικά να λειτουργεί η επίμαχη περιοχή δίχως «φανάρια» με απώτερο σκοπό να κατασκευάσουν στο σημείο κυκλικό κόμβο …χωρίς σηματοδότες!

dimotikanea.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Νοέμβριος, 2015, 9:18 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr