Συνάντηση ΜΑΝΑΚΑ με ΣΕΓ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Γιάννη Μανάκα, είχε το Δ.Σ. του ΣΕΓ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο ενώ παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για την προώθηση και προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων. Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του ΣΕΓ κ. Μ. Κουτσουλιώτας τόνισε ότι «με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον πρόεδρο της IFF. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για την Ελληνική Γουνοποιία και όλους τους Γουνοποιούς, η εκλογή του κ. Μανάκα στη θέση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια και το έργο του Προέδρου της IFF, σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τον κλάδο της γουνοποιίας. Η επιτυχία της προσπάθειας του κ. Μανάκα αποτελεί επιτυχία όλων των γουνοποιών και της Ελληνικής Γουνοποιίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Νοέμβριος, 2015, 8:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr