ΜΕΧΡΙ 20/12 ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ –

Θα μετακινούνται στο δήμο της έδρας του νομού ή εκεί που λειτουργούσε η υπηρεσία.

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών υποχρεωτικών μετατάξεων των υπαλλήλων των νομαρχιών στους δήμους μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου προβλέπει εγκύκλιος του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου.

Πρόκειται για 1500 υπαλλήλους (1482 έχουν ήδη δηλώσει ότι θα μεταταγούν εθελοντικά), που την 1/1/2010 υπηρετούσαν σε οργανικές μονάδες με αρμοδιότητες του τομέα πολεοδομίας, καθώς και το προσωπικό που υπηρετεί σε οργανικές μονάδες με αρμοδιότητες του τομέα ε΄ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (άρθρο 94 παρ. 3Β) και ειδικότερα αυτών που σχετίζονται με τη διαδικασία καταβολής προνοιακών επιδομάτων.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετατάσονται στο δήμο της έδρας του νομού ή στο δήμο εντός των ορίων του οποίου λειτουργούσε η καταργούμενη αποκεντρωμένη νομαρχιακή υπηρεσία.

Όπως διευκρινίζεται στην εγκύκλιο οι μετατάξεις δεν αφορούν σε υπαλλήλους που ανήκουν οργανικά σε άλλους φορείς, αλλά είναι αποσπασμένοι σε υπηρεσίες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Παράλληλα στην εγκύκλιο προβλέπονται οι μετατάξεις του προσωπικού που υπηρετούσε μέχρι την 7η Ιουνίου 2010 στα Κέντρα Εξυπηρέτησης
Πολιτών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Ενιαίων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Νομαρχιακών Διαμερισμάτων, (περίπου 500 άτομα) αλλά και υπαλλήλων για την άσκηση μεμονωμένων μεταφρόμενων αρμοδιοτήτων. Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο «εάν οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται είναι μεμονωμένες, η επάρκεια ή μη του εθελουσίως μετατασσόμενου προσωπικού για την άσκησή τους εξετάζεται στην πράξη από τους δήμους που τις αναλαμβάνουν, δηλαδή από 1-1-2011. Για την περίπτωση αυτή θα ακολουθήσουν νεότερες οδηγίες από την υπηρεσία μας», καταλήγει η εγκύκλιος.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Νοεμβρίου, 2010, 5:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr