ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΓ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Πέρασε χαλαρά, χωρίς δημοσιότητα και στον νομό μας η κατάργηση του Κέντρου Ελληνικής Γούνας. Αντίδραση μόνο από τον Γ.Βλατή


Η βουλή Τετάρτη και Πέμπτη συζήτησε και ψήφισε το Ν/Σ για την κατάργηση και συγχώνευση δεκάδων φορέων. Ταυτόχρονα είχαμε και την κατάργηση-συγχώνευση του Κέντρου Ελληνικής Γούνας.

»Συγχωνεύονται, επίσης δια της απορροφήσεως, πέντε ανώνυμες εταιρίες και φορείς: οι εταιρίες Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας ΕΛΚΑ-, το Ελληνικό Κέντρο Αργιλλομάζης ΕΛΚΕΑ. Το ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ ΕΠΕ και το Κέντρο Ελληνικής Γούνας συγχωνεύονται μέσω απορρόφησης από το ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.. Η Εταιρεία Διανομής Αερίου ΕΔΑ Α.Ε. και η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου συγχωνεύονται δια της απορροφήσεως της πρώτης από τη δεύτερη».

Μέσα στην βουλή για το όλο θέμα ακούσαμε κάποιους βουλευτές να αναφέρονται στην συγχώνευση του ΚΕΓ, ανοιχτά μάλιστα για το θέμα μίλησε ο βουλευτής Κοζάνης Γιάννης Βλατής λέγοντας πως όλο αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για την γούνα.

Ευτυχώς τουλάχιστον από την Δ. Μακεδονία ακούσαμε σχόλια και κάποια αντίδραση για την κατάργηση του Κέντρου Ελληνικής Γούνας από τον βουλευτή Κοζάνης Γιάννη Βλατή.Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Κοζάνης δημόσια κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου το είπε καθαρά » λάθος η κατάργηση του Κέντρου Ελληνικής Γούνας».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Νοέμβριος, 2010, 7:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, video, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr