Στις 11.00 σήμερα συνάντηση ΣΧΟΚ με Σ.Αδαμόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Μέτα την συνάντηση – σύσκεψη που έγινε σήμερα (Τρίτη 1-12-2015) στο γραφείο του Δήμαρχου Καστοριάς κ. Αγγελή με την συμμετοχή των αρμόδιων αντιδημάρχων και των μελών του ΔΣ του ΣΧΟΚ και αφού αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση και οι πιθανοί τρόποι για την υλοποίηση των εργασιών που θα οδηγήσουν στην λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, από τον κ. Δήμαρχο διατυπώθηκε η άποψη ότι θα πρέπει να δοθεί λίγος χρόνος ώστε να εκτιμηθούν από τον Δήμο οι εναλλακτικές δυνατότητες και να επανέλθουμε στο θέμα, με γνώμονα την απόλυτη βούληση να παραμείνει το κέντρο ανοιχτό.
Η εντύπωση που αποκόμισαν τα μέλη του ΔΣ του ΣΧΟΚ είναι ότι -όπως και στο παρελθόν- υπάρχει πράγματι η θετική πρόθεση του Δημάρχου για την υποστήριξη της υπόστασης και της λειτουργίας του Κέντρου, επίσης υπάρχουν τα διαθέσιμα απαραίτητα κονδύλια για την υλοποίηση των εργασιών και όπως όλο το προηγούμενο διάστημα αναζητείται η διαδικασία που πρέπει να εφαρμοστεί.
Παράλληλα από την Π.Ε. Καστοριάς και σε συνέχεια σχετικής συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 30ης Νοεμβρίου, έχουμε κληθεί σε ανάλογη σύσκεψη (για το ίδιο θέμα) η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11,00 στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη με συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς και στελεχών της Π.Ε. Καστοριάς καθώς και του κ. Κώττα της Εταιρείας Τουρισμού Δυτ. Μακεδονίας.

Σ.Χ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2015, 8:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr