«Μελέτη αρδευτικού φράγματος Νεστορίου Καστοριάς» Παρέμβαση ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

Αφού δεν ασχολείται κανείς, αφού από την μεριά Αδαμόπουλου και περιφερειακών συμβούλων υπάρχει αδιαφορία, ο π.Αντιπεριφερειάρχης στέλνει επιστολή στον αρμόδιο υπουργό

Η επιστολή :

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τετάρτη 02-12-2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

και Τροφίμων

Υπουργό κ. Αποστόλου Ευάγγελο

ΑΧΑΡΝΩΝ   2  Τ.Κ. 104 38

Θέμα: «Μελέτη αρδευτικού φράγματος Νεστορίου Καστοριάς»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Στις 14 Ιανουαρίου 2014 δημοπρατήθηκε, από τις υπηρεσίες του Υπουργείου σας, η «Μελέτη αρδευτικού του φράγματος Νεστορίου Καστοριάς», προϋπολογισμού 4.430.000 ευρώ, ενταγμένη στο Πρόγραμμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ».

Έχουν περάσει 23 μήνες και δυστυχώς δεν υπάρχει έως και σήμερα, καμία επίσημη ενημέρωση για την ανάδειξη αναδόχου ή έστω για την πορεία εξέλιξης του διαγωνισμού, τόσο από το Υπουργείο σας, όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την οποία και άμεσα αφορά το έργο.

Το φράγμα του Νεστορίου, οι εργασίες κατασκευής του οποίου συνεχίζονται, μαζί με το αρδευτικό δίκτυο που πρόκειται να κατασκευαστεί, μετά την εκπόνηση της εν λόγω μελέτης, αποτελούν τα πλέον αναπτυξιακά έργα για την περιοχή μας.

Έτσι είναι έντονος ο προβληματισμός μας και υπάρχει μεγάλη ανησυχία και φόβος για την μη επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, έως το τέλος του 2015.

 

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία ανάδειξης αναδόχου της «Μελέτης αρδευτικού του φράγματος Νεστορίου Καστοριάς» καθώς και για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ή προτίθεται να προβεί το Υπουργείο σας, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της μελέτης και στο επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Σαββόπουλος Δημήτριος

Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

 

 

 

Κοιν:1) κ. Τελιγιωρίδου Ολυμπία, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Καστοριάς

2) κ. Αντωνίου Μαρία, βουλευτή ΝΔ ΠΕ Καστοριάς

3) κ. Καρυπίδη Θεόδωρο, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

4) κ. Αδαμόπουλο Σωτήριο, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2015, 11:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr