Γεωργία Ζεμπιλιάδου » Υπόθεση tablets: Άλλο εκσυγχρονισμός και άλλο ασυδοσία και σπατάλη »

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Δ.Τ – Τις τελευταίες μέρες και εν μέσω των εορτών εξελίχθηκε στα ΜΜΕ το θέμα που αφορούσε στη δωρεάν διανομή tablets στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου όπως αναφερόταν να διευκολυνθούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και η Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου στο έργο τους.

Ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία συνολικά της Περιφέρειας, είναι και απαραίτητος και επιβεβλημένος.

Ήδη η πλειοψηφία των συναδέλφων Περιφερειακών Συμβούλων, διαθέτουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν με ηλεκτρονικά μηνύματα τις εισηγήσεις και τις ενημερώσεις από τη Γραμματεία.

Οι ελάχιστοι που δε διαθέτουν και στερούνται και τη δυνατότητα αυτή, συμφωνούμε, να προμηθευτούν με χρέωσή τους ένα tablet για να διευκολυνθούν στο έργο τους.

Όμως η απόφαση της Περιφερειακής Αρχής, «tablets σε όλους» και κυρίως με αδιαφανείς διαδικασίες ως προς την ανάθεση, τις προδιαγραφές και τη διαμόρφωση του τελικού κόστους και με παράκαμψη του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι απλώς μια ακόμα απόδειξη πώς αυτή, ούτε εκτιμά, ούτε σέβεται, τους πόρους που σε τελική ανάλυση δεν είναι καν δικοί της, αλλά των πολιτών της Περιφέρειας μας.

Σήμερα εξελίσσεται απλά, ένα ακόμα επεισόδιο του κακόγουστου σήριαλ, που δυστυχώς, παίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στη Διοίκηση της Περιφέρειάς μας από τον κ. Καρυπίδη και είναι η συνήθης πρακτική, της άσκοπης σπατάλης, της παράκαμψης του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Απευθείας Αναθέσεων.

Έτσι μια καλή πρωτοβουλία του Προέδρου, να εισάγει στην ηλεκτρονική εποχή τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατέληξε να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Αν οι νέες τεχνολογίες και η εφαρμογή τους είναι επιταγή των καιρών , άλλο τόσο επιταγή των καιρών είναι ο σεβασμός και η διαφάνεια στη διαχείριση των δημόσιων πόρων.

Με λίγα λόγια άλλο πράγμα είναι ο εκσυγχρονισμός και άλλο η ασυδοσία, η αδιαφάνεια και η σπατάλη.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

 

Υ.Γ. Τα δύο μέλη του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στο Π.Σ. δηλώνουμε από τώρα πως δεν χρειαζόμαστε και δεν θα παραλάβουμε tablets.

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιανουάριος, 2016, 10:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr