Σύλλογοι φορείς πολίτες φωνάζουν για μέτρα σε επικίνδυνους δρόμους για μαθητές – Ακούει κανείς στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Γίνονται ατυχήματα, διαμαρτύρονται πολίτες, σύλλογοι και φορείς αλλά ο δήμος με όλο το αυτοδιοικητικό προσωπικό μάλλον βρίσκεται κάπου αλλού….

Προς:Καστοριά 13/01/2016

Δήμος Καστοριάς

Κοιν:

Γενική Αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς

Θέμα: Σύσκεψη αρμοδίων φορέων για το θέμα της ασφαλούς μετάβασης οχημάτων και πεζών μαθητών στη Λεωφόρο Γουναράδων – Χλόης.

Μετά τις συνεχόμενες επιστολές προς όλους τους αρμοδίους φορείς αναφερόμενοι στην επικινδυνότητα του δρόμου Λεωφόρος Γουναράδων από ασυνείδητους οδηγούς μιας και στην περιοχή λειτουργούν σχολεία και η κίνηση οχημάτων αλλά και πεζών μαθητών και γονέων είναι συνεχείς .

Με αφορμή το τελευταίο σοβαρό τροχαίο που έλαβε χώρα την 22/12/2015 στην περιοχή μας ζητούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στις διασταυρώσεις:

Λεωφόρος Γουναράδων – Κωπηλατών (πριν τα λύκεια)

Λεωφόρος Χλόης- Παπατερπου (πλησίον βενζινάδικου Παπαθανασιου)

Αν και αυτή την φορά δεν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από όλους τους αρμόδιους φορείς και δεν πραγματοποιηθεί η σύσκεψη άμεσα το αργότερο μέχρι την επομένη εβδομάδα θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άλλου είδους κινητοποιήσεις .

Προσυπογράφουν οι παρακάτω σύλλογοι γονέων:

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου γυμνασίου Καστοριάς

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 9ου δημοτικού Καστοριάς

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 10ου κ 11ου νηπιαγωγείου Καστοριάς

Το Δ.Σ. Το Δ.Σ. το Δ.Σ.

Το έγγραφο θα κοινοποιηθεί επίσης σε:

Περιφέρεια , Γραφεία Πρωτοβάθμιας κ Δευτεροβάθμιας εκπ/σης , Μ.Μ.Ε. ,Ένωση Γονέων Δήμου Καστοριάς, Συλλόγους Διδασκόντων όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής, Λύκεια και παιδικούς σταθμούς της ευρύτερης περιοχής Χλόης – Φουντουκλη.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιανουάριος, 2016, 8:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr