Φυσικό αέριο παντού, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Εκτός για μια ακόμη φορά η Π.Ε Καστοριάς

Απλά ντροπή. Με τεράστια ευθύνη αυτών που διοικούν την περιοχή μας θα μείνουμε εκτός σε ένα ακόμη μεγάλο έργο.

Τα λέμε τα γράφουμε τα φωνάζουμε συνέχεια.

Είναι τεράστια η ευθύνη των εκλεγμένων της περιοχή μας διότι αδρανούν και δεν κάνουν τίποτα για ένα τόσο μεγάλο θέμα που θα έδινε οικονομική ανάσα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Το σχεδιαζόμενο έργο των υποδομών φυσικού αερίου στις πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απασχόλησε συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑ Θόδωρο Κιτσάκο και συνεργάτες του, στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τόσο ο σχεδιασμός, όσο κι επιμέρους προβλήματα εφαρμογής του, λόγω των ιδιαίτερων μορφολογικών χαρακτηριστικών. Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζήτησε την μέγιστη ένταξη που τεχνικά είναι εφικτή.

Σοβαρή παρέμβαση για την περιοχή του από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εμείς εδώ ακόμη υποσχόμαστε φθηνό ρεύμα.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η ένταξη, πλέον των πέντε πόλεων που συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιαζόμενο έργο, και της πόλης της Ορεστιάδας, χωρίς συνδετήριο αγωγό αλλά με σύστημα CNG. Ανοικτές είναι κι οι προοπτικές για την περαιτέρω επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή, στο μέλλον.

«Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με εσωτερική διόρθωση στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 είναι αποφασισμένη να καλύψει τη δαπάνη που της αντιστοιχεί, για την υλοποίηση των απαιτούμενων έργων. Η πρώτη πρόσκληση για τις κατασκευές θα εκδοθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης.

Πληροφορίες και από : dimotikanea.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιανουάριος, 2016, 8:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr