Συνάντηση με επικεφαλής των παρατάξεων

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ »Σας παρακαλώ να δεχτείτε πρότασή μου για συνάντηση την Τετάρτη 8/12/2010 στις 12:00 μ.μ στην αίθουσα συσκέψεων 2ου ορόφου Ν.Α.Κ, προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο και συνεργασία , τιμώντας την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες , ώστε η θητεία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας αλλά και ολόκληρης της Χώρας με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
Κύρια βάση του διαλόγου μας αποτελεί ο οδικός χάρτης άμεσων ενεργειών του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Πίνακας Αποδεκτών :
• κ. Δακής Γεώργιος
• κ. Τσάκωνας Αντώνιος
• κ. Κύρινας Αντώνιος
• κ. Αλτίνης Παύλος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2010, 7:01 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr