Συντονισμός δράσης με την ΚΕΔΕ για το ασφαλιστικό ζήτημα

Δ.Τ – Αγαπητέ Πρόεδρε,

Το Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην τελευταία του συνεδρίαση συζήτησε αναλυτικά, με αφορμή το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό σύστημα, τις σοβαρές επιπτώσεις που αυτό θα προκαλέσει σε μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας. Διαπιστώθηκε ότι το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό και για το λόγο αυτό κρίνεται ότι ο συντονισμός της δράσης των ΠΕΔ με την ΚΕΔΕ είναι εξαιρετικά επιτακτικός και χρήσιμος.

Στο πλαίσιο αυτό κύριε Πρόεδρε, σας καλούμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία του συντονισμού της δράσης μας καθώς η αντίδρασή μας απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να είναι συντεταγμένη, μεθοδική και καλά επεξεργασμένη για να είναι αποτελεσματική.

Προσβλέποντας στη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Φλώρινας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιανουάριος, 2016, 11:12 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr