“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε τα δημοσιογραφικά βραβεία του ιδρύματος Μπότση. Εκεί ήταν και η Μαρία Αντωνίου”

Δ.Τ – Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι παραβρέθηκαν στη 32η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Αθ. Βασ. Μπότση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο κτίριο της παλιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Εκεί ήταν και η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε ιδιαίτερα θερμή συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και με πολλούς από τους παρισταμένους στην σημαντική αυτή διοργάνωση-θεσμό, όπου ενθαρρύνεται η προσπάθεια για αληθινή και πραγματική δημοσιογραφία προς όφελος του λαού και του δημοσίου συμφέροντος.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των ανθρώπων γίνεται καλύτερη όταν υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην ενημέρωση και όταν η ποσότητα και η ποιότητα των πληροφοριών τίθενται στην υπηρεσία της αληθινής πληροφόρησης και όχι της προπαγάνδας”, δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “αυτό πρέπει να ξεκινάει πρωτίστως από την Ε.Ρ.Τ., τη δημόσια τηλεόραση, που την πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιανουάριος, 2016, 11:17 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr