Γιάννης Κορεντσίδης » Το μόνο που θα σας ανακοινώσουμε σήμερα είναι ότι ο χώρος του κτιρίου έχει καλυφτεί ήδη στο 80% με συμμετοχή μέχρι σήμερα 67 επιχειρήσεων »

Δ.Τ – Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μας κάνετε και βρίσκεστε σήμερα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας με τον ερχομό του νέου χρόνου.

Το 2016 προμηνύεται επίσης μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για τον κλάδο της γούνας. Ενός κλάδου που τα τελευταία 2 χρόνια πλήττεται σφοδρά.

Τώρα λοιπόν χρειάζεται υπομονή και επίμονη, με χαμηλούς τόνους και ταπεινότητα, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτές τις αρνητικές συνθήκες.

Βρισκόμαστε εδώ στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, για τη σημερινή εκδήλωση συμβολικά γιατί είναι ένα κτίριο που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την χρήση του όλοι οι φορείς του κλάδου.

Γιατί πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα αναβαθμίσει οικονομικά την περιοχή.

Θα προκαλέσει τη δημιουργία δορυφορικών δραστηριοτήτων και θέσεων εργασίας ώστε να δημιουργήσει σημαντικά έσοδα με αποτέλεσμα να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της χώρας.

Γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει στην επιτάχυνση των ρυθμών ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.

Θα αναπτύξουμε στην πορεία ως νέο Δ.Σ. τις δυνατότητες που έχει το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Εξ αρχής και με την ανάληψη των καθηκόντων μας βάλαμε έναν πρωταρχικό στόχο.

Την στήριξη του τόπου μας και την εδραίωση ως παραγωγικό κέντρο γούνας της ευρύτερης περιοχής Καστοριάς και Σιάτιστας που μας ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και τον στόχο αυτό θα τον επιτύχουμε όλοι μαζί.

Σε πρόσφατη εκδήλωση, παρουσιάσαμε τις ενέργειες που έχουμε κάνει για να έχουμε μια επιτυχημένη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι ώστε να ανακοινώσουμε όλες τις καινοτόμες δράσεις που θα γίνουν στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Το μόνο που θα σας ανακοινώσουμε σήμερα είναι ότι ο χώρος του κτιρίου έχει καλυφτεί ήδη στο 80% με συμμετοχή μέχρι σήμερα 67 επιχειρήσεων.

Αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας πιο εντατικά.

Επίσης, θα ήθελα να ανακοινώσω σήμερα, την απόφαση που έχουμε πάρει ως Δ.Σ, να παραχωρήσουμε δωρεάν desk, σε όλα ανεξαιρέτως τα πρωτοβάθμια όργανα της Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας (Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, ,Σ.Γ. Άργους Ορεστικού, Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, Σύλλογο Λιανοπωλητών Γούνας και την Ε.ΔΗ.ΚΑ. Α.Ε. με στόχο να έχουμε μια ενωτική και συνολική συμμετοχή του κλάδου στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς. Έχουμε ήδη αποστείλει την πρόσκληση και περιμένουμε να γίνει αποδεκτή από όλους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο και να ευχαριστήσω τον κ. Κοσμίδη, για να συνεχίσει και φέτος την πολύ επιτυχημένη δράση της με τους σχεδιαστές μόδας. Στο περίπτερο αυτό θα συμπεριλάβει και τους εκτροφείς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στήριξη και την συνεργασία που έχουμε με τις κυρίες εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο την Κα Τελιγιορίδου και την Κα Αντώνιου, την στήριξη και βοήθεια της Περιφέρειας και προσωπικά του Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Αδαμόπουλου, όπως επίσης της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Κας Κούσκουρα και του εντεταλμένου στα θέματα της γούνας κ. Ζυμπίδη, του Δημάρχου μας κ. Αγγελή, του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου, των Αντιδημάρχων Καστοριάς και Αργους Ορεστικού, όλων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, και των υπηρεσιών των Δήμων, καθώς και όλων των τοπικών φορέων και των σωμάτων ασφάλειας που η βοήθειά τους είναι απαραίτητη.

Όλα αυτά βέβαια υπό την σκέπη του αγιότατου και σεβασμιότατου μητροπολίτου μας κκ Σεραφείμ, που με τις προσευχές του και τις ευλογιές του μας καθοδηγεί.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.

Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ για άλλη μια φορά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το έργο που επιτελούν ακούραστα και με ιδιαίτερο ζήλο παρουσιάζοντας αντικειμενικά όλα τα ζητήματα του κλάδου.

Να ευχηθώ να έχουμε όλοι Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και ευημερία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Φεβρουάριος, 2016, 1:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr