Μεγάλο ζήτημα τα »βαφτισμένα» ελληνικά προϊόντα

Την ώρα που οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλα τη χώρα αντιδρώντας σε φορολογικό και ασφαλιστικό, στην Καστοριά αναδεικνύεται το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει από τα παρανόμως «βαφτισμένα» ελληνικά προϊόντα.

Τα κύρια προϊόντα που παράγονται στην περιοχή (μήλα και φασόλια) βαφτίζονται ελληνικά στην εγχώρια αγορά δημιουργώντας πρόβλημα επιβίωσης στους παραγωγούς, στερώντας έσοδα από το κράτος και θέτοντας και τους καταναλωτές σε κίνδυνο.
Η ασφάλεια των καταναλωτών τίθεται υπό αμφισβήτηση καθώς προϊόντα για τα οποία δεν τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κατά την παραγωγή τους, εισάγονται χωρίς έλεγχο για τα επίπεδα των φυτοφαρμάκων ή των ασθενειών που φέρουν αλλά και εξαιτίας της ανεπαρκούς συσκευασίας τους.

Παπαιωάννου Δαμιανός

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Φεβρουάριος, 2016, 3:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr