Η Ο.Τελιγιορίδου για το νοσοκομείο Καστοριάς και τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού

Δ.Τ – Σε απάντηση εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου 645 και ημερομηνία Πέμπτη 29-1-2016 από τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς προς το Υπουργείο Υγείας, το οποίο μου γνωστοποιήθηκε και ζητήθηκε η συνδρομή μου και αφορούσε την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στην καρδιολογική κλινική, υπήρξε άμεση επικοινωνία και συνεννόηση με τον Υπουργό Υγείας.

Το αίτημα για την δυνατότητα κατ’ εφημερία έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών από ιδιώτες καρδιολόγους ικανοποιήθηκε άμεσα (σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερών) με Υπουργική Απόφαση την Δευτέρα 1-2-2016.

Να σημειωθεί πως κανένας καρδιολόγος δεν έκανε αίτηση για θέση επικουρικού καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Η δυνατότητα αίτησης είναι ανοιχτή και στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον θα εγκριθεί αμέσως.

Επιπρόσθετα μετά από χρόνια έλλειψης προκηρύξεων για πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού, έχουν εγκριθεί 81 θέσεις για μόνιμους γιατρούς στην 3η ΥΠΕ. Από τις θέσεις αυτές θα υπάρξει δυνατότητα πρόσληψης μόνιμου καρδιολόγου και γιατρών άλλων ειδικοτήτων που είναι απαραίτητοι στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Ελπίζουμε να υπάρξουν αιτήσεις ενδιαφέροντος για το Νοσοκομείο Καστοριάς γιατί πράγματι η προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια το υπάρχον ιατρικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών είναι αξιέπαινη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Φεβρουάριος, 2016, 8:30 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr