Νέο πρόγραμμα του » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του κομματιαστού

Δ.Τ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, Αγαπητά Μέλη,

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» μέσα στα πλαίσια της εφαρμογής νέων πολιτικών και στρατηγικών κινήσεων για τη γούνα, ξεκινάει ένα πρόγραμμα ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του κομματιαστού, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και των ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ της.

Μετά από πρόταση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα και Σχεδιαστή κ. Λάζαρου Σαββίδη, σας προσκαλούμετην Παρασκευή 12-2-2016 και ώρα 14.00στα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στο Κέντρο Γούνας ΔυτικήςΜακεδονίας, να συμμετάσχετε σε μία σύντομης διάρκειας συνάντηση μέσα από την οποία θα μπορέσουν να προκύψουν χρήσιμα αποτελέσματα.

Η συμμετοχή και η παρουσία σας είναι άκρως σημαντική, σας αφορά ιδιαιτέρως και σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε. Είναι στο χέρι σας να πάμε μαζί ένα βήμα μπροστά !

 

                                                        

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2016, 12:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr