Εκδήλωση για τη Γούνα και τις νέες τάσεις στο ΣΕΓ σήμερα στις 19.00

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών καλεί όλους τους γουνοποιούς και τους νέους σχεδιαστές στην ειδική συνάντηση που διοργανώνει για την ενημέρωση όλων όσων αγαπούν και ασχολούνται με τη γούνα σήμερα στις 19.00 στα γραφεία του ΣΕΓ.

O τίτλος «SkillsandLoveCreateMasterpieces” κ. Βασίλης Καρδάσης θα μιλήσει για τις νέες τάσεις της μόδας, σχετικά με νέα σχέδια και νέες αγορές. Ο ΣΕΓ διοργανώνει συνεχώς τέτοιες εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την ενημέρωση των μελών του, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις νέες τάσεις, αλλά και την κουλτούρα άλλων αγορών.

Η στρατηγική αυτή δικαιώνεται γιατί αν κάτι μας διδάσκει η σημειρνή κρίση ειναι η αναγκαιότητα να παράγουμε και να προωθούμε διαφοροποιημένα προιόντα.

Μέσω των ενημερωτικών αυτών εκδηλώσεων που είναι ανοιχτές σε όλους τους γουνοποιούς δίνουμε μια πρόσθετη αξία, καθώς στόχος μας δεν είναι μόνο η διοργάνωση της έκθεσης αλλά να αναδείξουμε και να δώσουμε πρόσθετη αξία στο προιόν μας. Να δώσουμε νέα γνώση από έναν πραγματικό δάσκαλο τον Β. Καρδάση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Φεβρουάριος, 2016, 11:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr