ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με το Δελτίο Τύπου του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Δήμαρχε σε εκθέτουν!!!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Καστοριάς έβγαλε χθες μία ανακοίνωση – καταγγελία προς τον Δήμο Καστοριάς για την μία θέση πάρκινγκ που δικαιούται με απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιο, αλλά θέση πάρκινγκ δεν βλέπει γιατί όπως λέει ο σύλλογος γίνεται »κατάληψη» της θέσης από τα Ταξί. Με το κείμενο αυτό ο σύλλογος ζητάει ο Δήμος να τηρήσει την απόφαση του. Η ανακοίνωση αυτή έπαιξε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και πολύ καλά έκανε…..δείτε όμως τι απάντησε ο Δήμος Καστοριάς :

Μετά την συνεχή παραπληροφόρηση των δημοτών από μερίδα των ΜΜΕ και με αφορμή την αλλοίωση της πραγματικότητας, σε ότι έχει σχέση με το θέμα στάθμευσης των οχημάτων (Εθελοντών Αιμοδοτών- Ταξί) και την καταγγελλόμενη δήθεν αδιαφορία του Δήμου, ενημερώνουμε ότι με το υπ’αριθμ. Πρωτ.  28406/1-10-2015 έγγραφο, ο Δήμαρχος Καστοριάς έχει πληροφορήσει την τροχαία Καστοριάς για την ισχύ της με υπ’ αριθμ. 306/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Ο Δήμος συνεχίζει να βλέπει »φαντάσματα», για όλα τους φταίνε τα ΜΜΕ
Επιτέλους κύριοι δουλέψτε, τελείωσε η περίοδος χάριτος….

Να δώσετε και βραβείο »εξυπνάδας» σε αυτόν που σκέφτηκε να βγάλει ένα τέτοιο δελτίο τύπου!

svouranews.gr
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Φεβρουάριος, 2016, 12:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr