Δύσκολο ο νέος δήμαρχος Καστοριάς να προκύψει από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως όπως φαίνεται και από τα δεδομένα που αρχίζουν να διαμορφώνονται με την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε τα τελευταία 15 χρόνια στον δήμο, ο επόμενος δήμαρχος που θα επιλέξουν οι πολίτες του δήμου Καστοριάς δεν θα έχει εκλεγεί στο παρελθόν ούτε δημοτικός σύμβουλος.

Ομαδική η αυτοδιοικητική κατρακύλα και με την σημερινή δημοτική αρχή τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Η χρονικά είναι καθοριστική,δυστυχώς δεν βλέπουμε προγραμματισμό,έργα,ευέλικτη οικονομική διαχείριση,όραμα,όρεξη και διάθεση για δουλειά σχεδόν από όλους τους κουρασμένους αντιδημάρχους

Η κατάσταση πηγαίνει πολύ άσχημα. Ακόμη και με αυτή την δημοτική ομάδα δεν βλέπει η κοινωνία τίποτα σπουδαίο, και εφόσον δεν υπάρξει κάποια έκπληξη σοβαρή τους επόμενους 5-10 μήνες νομίζουμε πως το εκλογικό σώμα εντελώς απογοητευμένο θα αναζητά άλλο πρόσωπο για την διάσωση ( αναπτυξιακή,κοινωνική,οικονομική) του δήμου Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2016, 12:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr