Αγχωμένη η Τελιγιορίδου εξέδωσε νέα ανακοίνωση προς τους αγρότες της Καστοριάς

Δ.Τ – ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Έχω αποδείξει επανειλημμένως ότι όχι μόνο δεν φοβάμαι τον διάλογο, αλλά τον επιδιώκω . Ακόμα και κατά «την αυθόρμητη» κινητοποίησή σας στο αεροδρόμιο, παρόλο που μου προτάθηκε να φυγαδευτώ από άλλη πόρτα του αεροδρομίου, με στόχο προφανώς να δείξουν οι κάμερες ότι αποφεύγω τον διάλογο, εντούτοις αρνήθηκα και ζήτησα να μιλήσω στους αγρότες μας πρόσωπο με πρόσωπο, όπως και έπραξα.

Όσο για το προσχέδιο του ασφαλιστικού, σας καλώ στην συνάντηση και τον διάλογο που σας πρότεινε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Α. Τσίπρας, και οι αρμόδιοι υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών. Η άρνησή σας να συμμετέχετε στο διάλογο με τον Πρωθυπουργό δείχνει πόσο προσχηματικό είναι να ζητάτε δήθεν διάλογο με εμένα για ένα ζήτημα που αφορά το σύνολο του ασφαλιστικού για όλη τη χώρα.

Είναι οξύμωρο, όλα αυτά τα χρόνια το αγροτικό κίνημα να ζητάει να δει τους εκάστοτε πρωθυπουργούς και αυτοί να αρνιούνται να δούνε τους αγρότες και τώρα που σας κάλεσε ο πρωθυπουργός να αρνείσθε τον διάλογο και την συζήτηση μαζί του. Όπως επίσης είναι οξύμωρο να αρνείσθε την συζήτηση και τον διάλογο με τον πρωθυπουργό της χώρας και να ζητάτε συζήτηση και διάλογο από εμένα όταν πολλάκις έχουμε ήδη βρεθεί μαζί και το έχουμε συζητήσει.

Θα παραμείνω υποστηρικτής όλων των δίκαιων αιτημάτων του πρωτογενή τομέα και θα είμαι δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια ανασυγκρότησης και δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Δικός μου στόχος δεν είναι η προσπάθεια εντυπώσεων προς ίδιον όφελος χωρίς κανένα αποτέλεσμα για τον τόπο όπως κάνουν άλλοι-ες, αλλά με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα να παλέψω ώστε να είμαι χρήσιμη για τον νομό Καστοριάς και τους πολίτες του.

Σας καλώ λοιπόν, όπως έκανα και στην προηγούμενη ανακοίνωσή μου, να συζητήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τα προβλήματα που ταλανίζουν δεκαετίες τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Τις υποδομές, τις «ελληνοποιήσεις» των προϊόντων, το κόστος παραγωγής, την παραγωγική ανασυγκρότηση κλπ. Προβλήματα που δεν ανέκυψαν τους τελευταίους 12 μήνες αλλά που υπάρχουν χρόνια με ευθύνη των πολιτικών που τώρα παριστάνουν τους δήθεν συμπαραστάτες των αγροτών και των κτηνοτρόφων! Αυτοί που σήμερα λένε ότι «είναι στην διάθεση σας» είναι οι ίδιοι που έχουν οδηγήσει τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής μας στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βρίσκετε. Να δούμε εκεί ποιοι έχουν ευθύνες, πως φτάσαμε εδώ , να συναποφασίσουμε τι θέλουμε για τον τόπο μας, και να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για ένα καλύτερο αύριο για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομού Καστοριάς.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2016, 3:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr