Θετική εξέλιξη με τις βίζες των Ρώσων που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα

Δ.Τ – Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών χαιρετίζει τη σημαντική εξέλιξη για τη διευκόλυνση της εισόδου Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα. Όπως ανακοινώθηκε, οι Ελληνικές διπλωματικές αρχές έχουν ξεκινήσει να εκδίδουν visa τριετούς διάρκειας πολλαπλής εισόδου, απλοποιώντας ταυτόχρονα τη διαδικασία υποβολής εγγράφων για την έκδοσή της από τους Ρώσους πολίτες.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική και με σοβαρά οφέλη για πολλούς κλάδους της εθνικής μας οικονομίας και ιδιαίτερα του Τουρισμού και της Γουνοποιίας. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών εκφράζει τις ευχαριστίες των μελών του και όλων των γουνοποιών για την αποδοχή και υιοθέτηση των σχετικών υπομνημάτων που υποβάλλαμε καθως και για τις ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της βουλευτού κ. Τεληγιωρίδου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

                     Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

                  Κουτσουλιώτας Μηνάς                     Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2016, 2:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr