“Η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να κάνει ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα” Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Πρόεδρο ΣΕΠΕ

Δ.Τ – Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και των ικανοτήτων που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας στον Τομέα ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην άμεση ενίσχυση της καινοτομίας, της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης, της συνάντησης που είχε η Μαρία Αντωνίου, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), κ. Αναστάσιο Τζήκα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Μαρίας Αντωνίου, σε πολύ θετικό κλίμα, στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων της στη Νέα Δημοκρατία, ως Υπεύθυνη Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ την ενημέρωσε πλήρως για τις θέσεις και τις προτάσεις του Συνδέσμου, αναφορικά με τον καθοριστικό ρόλο που μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν τα αμέσως επόμενα χρόνια οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην ανάπτυξη και την ανάκαμψη της χώρας από την κρίση, προσφέροντας εφόδια, κίνητρα, δεξιότητες και ευκαιρίες σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Η Μαρία Αντωνίου από την πλευρά της, υπογράμμισε τον στρατηγικό ρόλο των ψηφιακών τεχνολογιών και δεσμεύτηκε να στηρίξει τις πρωτοβουλίες του ΣΕΠΕ με ουσιαστική συμβολή και συνεργασία, γιατί όπως τόνισε χαρακτηριστικά “η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να κάνει ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα, τονίζοντας παράλληλά ότι “σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να αξιοποιήσουμε και να αναπτύξουμε τους τομείς στους οποίους είμαστε πραγματικά καλοί και να τους κάνουμε στρατηγικούς άξονες της ελληνικής οικονομίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ελληνικής κοινωνίας σε έναν παραγωγικό και σύγχρονο δημόσιο τομέα. Και ο Τομέας Έρευνας & Καινοτομία είναι ένας από αυτούς”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Φεβρουάριος, 2016, 3:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr