ΛΙΤΣΚΑΣ » Η αλληλεγγύη δεν είναι απαραίτητο να διατυμπανίζεται »

Ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» Διονύσιος Λίτσκας μέσω των κοινωνικών δομών της επιχείρησης «Βοήθεια στο σπίτι » και «Κοινωνική Μέριμνα» από την πρώτη στιγμή ως όφειλε να πράξει είναι δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν όχι μόνο τα υπάρχοντα τους αλλά και την ελπίδα για τη ζωή.

η Κ.Ε.Δ.Κ. με τα μέσα που διαθέτει δίνει τις πρώτες βοήθειες στηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους πάντα με την μέριμνα της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς.

Η δημοσίευση των παραπάνω γίνεται αναγκαστικά για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων. Αν μη τι άλλο η αλληλεγγύη δεν είναι απαραίτητο να διατυμπανίζεται.

Για την κοινωφελή

ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λίτσκας Διονύσιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Φεβρουάριος, 2016, 10:37 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr