Το λέμε μέρες τώρα. Ξεκίνησαν οι διασπαστικές κινήσεις στο εσωτερικό των αγροτικών μπλόκων – Επείγουσα ανακοίνωση των επιτροπών Δ.Μακεδονίας

Δ.Τ – Η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων της Δ.Μακεδονίας διαψεύδει κατηγορηματικά την συμμετοχή της σε μια κίνηση αυτοπροσκαλούμενων εκπροσώπων για φωτογράφιση στο μέγαρο Μαξίμου είτε δεν είναι σε μπλόκα είτε είναι.

Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή είναι διασπαστική γίνεται για διευκόλυνση της κυβέρνησης και ότι ορισμένοι προσπαθούν να ξεπουλήσουν τον αγώνα για αλλότριους σκοπούς και στόχους που δεν έχουν σχέση με εμάς.

Εμείς ως μπλόκα της Δ.Μακεδονίας εμμένουμε στις αποφάσεις μας για συνέχιση του αγώνα έως ότου η κυβέρνηση κάμψει την αδιαλλαξία της, προτάσσοντας τα αιτήματα που είχαμε συναποφασίσει για άρση της πρότασης του ασφαλιστικού και φορολογικού καθώς επίσης και της μείωσης του κόστους παραγωγής.

Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Μπλόκο Άργους Ορεστικού Καστοριάς

Μπλόκο Αντιγόνου-Πύργων

Μπλόκο Βοίου-Νεάπολης στην θέση Αλιάκμωνα

Μπλόκο Γρεβενών

Μπλόκο Δεσκάτης Γρεβενών

Μπλόκο Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας

Μπλόκο Νίκης Φλώρινας

Μπλόκο Αγίας Κυριακής Καλονερίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Φεβρουάριος, 2016, 2:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr