Ονόματα πολιτικών με εκατομμύρια καταθέσεις στις λίστες της UBS – Στη φάκα και πασίγνωστος επιχειρηματίας

Στο μικροσκόπιο τα ονόματα 10 πολιτικών από διάφορους πολιτικούς χώρους. Τα ονόματα εντοπίστηκαν μεταξύ των καταθετών στην τράπεζα UBS και στη λίστα Μπόργιανς που ερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των ονομάτων υπάρχουν και εν ενεργεία πολιτικοί και μάλιστα δεν περιορίζονται σε ένα ή δύο κόμματα, αλλά περισσότερα.

Αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει το αμέσως επόμενο βήμα των Οικονομικών Εισαγγελέων ακόμη δεν έχουν αποσταλεί κλήσεις στους πολιτικούς για να δώσουν εξηγήσεις.

Τώρα οι εισαγγελείς θέλουν να συλλέξουν και άλλα στοιχεία ώστε να διαπιστώσουν εάν τα χρηματικά ποσά, που αναγράφονται στις δύο λίστες, έχουν νόμιμα βγει στο εξωτερικό.

Εάν έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί και ,φυσικά, εάν έχουν νόμιμη προέλευση τότε δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή πρόκειται για μαύρο χρήμα τότε η παρέμβαση των εισαγγελέων θα είναι άμεση.

Εντοπίστηκαν επίσης μια πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2.500.000 ευρώ, αλλά και πολύ γνωστός επιχειρηματίας με καταθέσεις 200.000.000 ευρώ! Στη λίστα, υπάρχει και ένα ζευγάρι ανεπάγγελτων που έχει σε λογαριασμούς του 25.000.000 ευρώ.

Ήδη οι κλήσεις είναι εκατοντάδες, μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει κλήσεις για να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων του είναι πασίγνωστα πρόσωπα από την τηλεόραση, παρουσιαστές, ηθοποιοί αλλά και πασίγνωστοι επιχειρηματίες, αλλά και γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί που δραστηριοποιούνται τόσο στην περιοχή της Αθήνας, όσο και στην επαρχία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Φεβρουάριος, 2016, 8:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr