Εκνευρισμό προκαλεί στον Αγγελή ( και σε ορισμένους αντιδημάρχους) ο Ζαχαρίας Παύλου ο οποίος όμως είχε δίκιο πάλι χθες κατά την διάρκεια του δ.σ ( video )

Μάλιστα ο δήμαρχος Καστοριάς επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ του είπε » δεν χρειάζεται συνήγορο ο κ. Χατζησυμεωνίδης »

Η αντιπαράθεση και η κόντρα που υπάρχει είναι διότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τονίζει πως γενικά από Δήμαρχο και ορισμένους ( 1-2 ) αντιδημάρχους δεν δέχεται επανειλημμένα παρεμβάσεις στα θέματα της ΔΕΥΑΚ μιας και τους έκλεισε τις πόρτες όπως έχει δηλώσει σε χάρες που του ζήτησαν.

Ούτε ο Αγγελής ούτε ο Στεργιόπουλος δεν μπορούν πλέον να παρέμβουν όπως σε ΜΑΚΕΔΝΩΣ,ΩΔΕΙΟ,ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ…..στην λειτουργία και στην γραμμή που έχει βάλει ο ΠΑΥΛΟΥ στην ΔΕΥΑΚ.

Μάλιστα πολλοί τονίζουν πως επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες παρεμβάσεις γιατί δεν τις επιτρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος, φαίνεται πως πάει καλύτερα από κάθε άλλη υπηρεσία του δήμου η ΔΕΥΑΚ;

Ο Ζ.Παύλου προχώρησε χθες σε παρατήρηση προς τον Δήμαρχο Καστοριάς την ώρα που ο Αγγελής αποκάλυπτε συναλλαγή χωρίς παραστατικό επί δημαρχίας Χατζησυμεωνίδη.

Βέβαια, μετά όλοι σταμάτησαν και χαμήλωσαν τους τόνους όταν ο ίδιος ο ΠΑΥΛΟΥ θύμισε στον Αγγελή πως από προηγούμενους δήμους ( εννοούσε Βιτσίου κτλ) ακούστηκαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια για προβληματικές οικονομικές καταστάσεις εκατομμυρίων

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2016, 12:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr