Εκνευρισμό προκαλεί στον Αγγελή ( και σε ορισμένους αντιδημάρχους) ο Ζαχαρίας Παύλου ο οποίος όμως είχε δίκιο πάλι χθες κατά την διάρκεια του δ.σ ( video )

Μάλιστα ο δήμαρχος Καστοριάς επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ του είπε » δεν χρειάζεται συνήγορο ο κ. Χατζησυμεωνίδης »

Η αντιπαράθεση και η κόντρα που υπάρχει είναι διότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τονίζει πως γενικά από Δήμαρχο και ορισμένους ( 1-2 ) αντιδημάρχους δεν δέχεται επανειλημμένα παρεμβάσεις στα θέματα της ΔΕΥΑΚ μιας και τους έκλεισε τις πόρτες όπως έχει δηλώσει σε χάρες που του ζήτησαν.

Ούτε ο Αγγελής ούτε ο Στεργιόπουλος δεν μπορούν πλέον να παρέμβουν όπως σε ΜΑΚΕΔΝΩΣ,ΩΔΕΙΟ,ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ…..στην λειτουργία και στην γραμμή που έχει βάλει ο ΠΑΥΛΟΥ στην ΔΕΥΑΚ.

Μάλιστα πολλοί τονίζουν πως επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες παρεμβάσεις γιατί δεν τις επιτρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος, φαίνεται πως πάει καλύτερα από κάθε άλλη υπηρεσία του δήμου η ΔΕΥΑΚ;

Ο Ζ.Παύλου προχώρησε χθες σε παρατήρηση προς τον Δήμαρχο Καστοριάς την ώρα που ο Αγγελής αποκάλυπτε συναλλαγή χωρίς παραστατικό επί δημαρχίας Χατζησυμεωνίδη.

Βέβαια, μετά όλοι σταμάτησαν και χαμήλωσαν τους τόνους όταν ο ίδιος ο ΠΑΥΛΟΥ θύμισε στον Αγγελή πως από προηγούμενους δήμους ( εννοούσε Βιτσίου κτλ) ακούστηκαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια για προβληματικές οικονομικές καταστάσεις εκατομμυρίων

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2016, 12:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr