Η περιφέρεια Δ.Μακεδονίας εντελώς ξαφνικά ζήτησε την διατήρηση του στρατώνα χωρίς καμία αναφορά σε νέο Αστυνομικό Μέγαρο……..

 

Πολλά τα ερωτηματικά…..

Ο Αδαμόπουλος ο Καρυπίδης και ολόκληρος ο συνδυασμός τους έστειλαν επιστολή υπέρ της διατήρησης του στρατοπέδου χωρίς να αναφερθούν καθόλου στην δημιουργία του νέου αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς.

Στο έγγραφο του ο Σ. Αδαμόπουλος προς το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων τονίζει ξεκάθαρα πως είμαστε υπέρ της διατήρησης του στρατών και υπέρ της αξιοποίησης του. Γενικά και αόριστα. Δεν φαίνεται πουθενά αναφορά για αστυνομικό μέγαρο.

Μαθαίνουμε πως σχεδόν όλοι στο εσωτερικό της αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς αναρωτιούνται γιατί τέτοια απαξίωση και τέτοιο κυνηγητό για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στην Καστοριά.

Θα μου πείτε πως τα στελέχη της περιφέρειας Δ. Μακεδονίας θα σκέφτονται πως αφού έγινε στην Κοζάνη καινούριο, τι το θέλουμε της Καστοριάς;

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2016, 6:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr