Αδιαφορία για τις χρηματοδοτήσεις έργων από τον TAP. Ο δήμος δείχνει να ξέχασε εντελώς το θέμα. ‘Όποιος κουράστηκε λοιπόν λέμε εμείς σπίτι του……

Η εταιρία που θα κατασκευάσει τον αγωγό TAP στην Καστοριά μήνες τώρα έχει γνωστοποιήσει πως και στην Δ.Μακεδονία ως αντισταθμιστικά θα χρηματοδοτήσει έργα,μελέτες,δράσεις για τις τοπικές κοινωνίες κάτι που στο παρελθόν ένα είναι σίγουρο πως δεν το έχει κάνει καμία άλλα εταιρία.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι, και η ευθύνη πάει κυρίως στον Δήμο Καστοριάς, πως δεν έχει γίνει καμία σοβαρή κίνηση-συζήτηση για την επιλογή τέτοιων έργων από την Καστοριά.

Τα χρήματα για την Καστοριά μήνες τώρα προσπαθεί να τα διαχειριστεί ο περιφερειάρχης κάτι που σίγουρα θα ζημιώσει την περιοχή μας.

Είναι ανεπίτρεπτο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι Καστοριάς απλοί θεατές να βλέπουν όλο αυτό και να μην αγωνίζονται επιτέλους.

Όποιος έχει βαρεθεί σπίτι του, ο δήμος θέλει μεγάλη δουλειά και καθημερινή παρακολούθηση όλων των θεμάτων κάτι που δεν γίνεται σήμερα.

Προχθές εκπρόσωπος του αγωγού επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά τον δήμο μάλλον για να βγάλει άκρη με όλα αυτά.

Βέβαια το »φοβερό» δελτίο τύπου του δήμου Καστοριάς ήταν όπως λέμε όλα τα λεφτά…….

Μια φωτογραφία και ενημέρωση :

» Δελτία Τύπου

 Συνάντηση στον Δήμο Καστοριάς με τον υπεύθυνο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΤΑΠ κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο » .

 • Μείναμε πολύ πίσω για μια ακόμη φορά.Η ομάδα Χατζησυμεωνίδη πάντως έχουμε πληροφορηθεί, φέρνει άμεσα θέμα ενημέρωσης και δράσης για τον αγωγό στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς με μοναδικό θέμα όλο αυτό.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Φεβρουάριος, 2016, 11:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr