Αμφιλεγόμενη η απόφαση του Δήμου Καστοριάς για το Τζαμί. Στην τελική ψηφοφορία δεν ψήφισε ΝΑΙ η κ. Πετσάλνικου – Να δουν το βίντεο του alphafm.gr στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση γιατί η απόφαση του δήμου άλλα βγάζει.

Η εισήγηση για το τζαμί φαίνεται να πέρασε οριακά με την ψήφο του προέδρου δηλ. αλλά στην ουσία δεν έχει περάσει. Δεν ψήφισε ούτε η ΑΝΝΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ – Να τα βλέπουν στην αποκεντρωμένη αυτά.

Αμφιλεγόμενη και πολύ περίεργη η ψηφοφορία για το Τζαμί με την εισήγηση Παπαδημητρίου η οποία αποδοκιμάστηκε και από την ίδια του την ομάδα.

Δείτε την στιγμή που πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Παπαδόπουλος ρωτά ποιοι δεν ψηφίζουν και δείτε την ώρα της θετικής ψήφου η κ.Α.Πετσάλνικου δεν σηκώνει καν το χέρι της αλλά την έχουν περάσει στα ΝΑΙ.
Μάλιστα την ρωτά η Ματούλα Αντωνίου και εκείνη κουνά αρνητικά το κεφάλι της.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ.Πετσάλνικου  δήλωσε πως μετά την συνεδρίαση πήγε στον πρόεδρο και είπε πως την ψηφίζει την εισήγηση.
Αυτά δεν ισχύουν πουθενά, φυσικά και μια ψηφοφορία κλείνει δημόσια εκείνη την στιγμή και όχι την ώρα του καφέ μετά από 3 ώρες.

Δεκάδες φορές έχουμε ακούσει και έχουμε δει τον πρόεδρο του Δ.Σ Καστοριάς με αυστηρό ύφος να λέει σε συμβούλους που ζητούν τον λόγο μετά από μια ψηφοφορία να τους λέει τέλος έγινε η ψηφοφορία δεν μπορείτε να μιλήσετε ούτε να αλλάξετε την ψήφος σας.

Απλά στην συγκεκριμένη εισήγηση και απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υπάρχει πρόβλημα. Όσοι το αγνοούν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες ειδικά μετά την αποκάλυψη μας πως φαίνεται καθαρά πως δεν περνά αυτή η αμφιλεγόμενη εισήγηση.

Στο ξεκίνημα του θέματος υπήρξε αρχική ψηφοφορία όπου η κ. Πετσάλνικου είχε σηκώσει το χέρι της για ναι αλλά ταυτόχρονα για οχι είχαν σηκώσει και άλλοι 3 Δ.Σ της πλειοψηφίας που στην συνέχεια το έκαναν παρών ( αυτά πηγαίνουν στο ΟΧΙ).

Επομένως ο πρόεδρος ζήτησε εκ νέου ψηφοφορία για ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΠΑΡΩΝ που σημαίνει πως ισχύει η τελευταία φορά που έγινε και η νέα ψηφοφορία

Τις δικές τους ευθύνες για όλο αυτό έχουν και όλοι οι σύμβουλοι του δήμου Καστοριάς και όχι μόνο που τώρα πια γίνεται γνωστό το όλο θέμα.

Να τα βλέπουν στην αποκεντρωμένη όλα αυτά…….

Δείτε αναλυτικά το επίμαχο βίντεο του alphafm.gr – Το  βίντεο να το δουν και στην αποκεντρωμένη διοίκηση.


Και δείτε την απόφαση που έβγαλε ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :


 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Φεβρουάριος, 2016, 1:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr