Αυστηρή επιστολή για το νέο αστυνομικό μέγαρο της Μ.Αντωνίου προς τον Ανέστη Αγγελή » δρομολόγησε άμεσα νέες ενέργειες υπό την προσωπική σου εποπτεία»

 

Επιστολή που αφήνει αιχμές για την στάση και την μη σωστή παρακολούθηση από τον δήμο Καστοριάς του όλου θέματος-ναυαγίου, με βολές και περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

 

» κρίνω εξίσου επιβεβλημένη, την άμεση δρομολόγηση ενεργειών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την συντήρηση και αξιοποίηση του κτιρίου και του στρατοπέδου Μαθιουδάκη, προκειμένου να φανεί συνεπής και να ανταποκριθεί με πράξεις στην πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων »

Δ.Τ – Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Η πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε διατηρητέο το κτίριο στο πρώην στρατόπεδο Μαθιουδάκη, ανατρέποντας μάλιστα προηγούμενη απόφαση του ίδιου Συμβουλίου, οδηγεί το έργο της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς στις καλένδες.

Σύμφωνα με αυτοψίες που έχουν γίνει, αλλά και λόγω τεχνικών και πολεοδομικών χαρακτηριστικών, θεωρείται αδύνατον να ανεγερθεί δεύτερο κτίριο στον παρακείμενο χώρο, χωρίς να έχει κατεδαφιστεί το παλαιό.

Θεωρώ επομένως ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει, από τον Δήμο Καστοριάς και υπό την προσωπική σας εποπτεία, δημόσια διαβούλευση με την σύμπραξη όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να επιλεγεί και να προταθεί ένα νέο οικόπεδο, ο χώρος του οποίου θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προδιαγραφές που απαιτούνται για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Παράλληλα κρίνω εξίσου επιβεβλημένη, την άμεση δρομολόγηση ενεργειών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την συντήρηση και αξιοποίηση του κτιρίου και του στρατοπέδου Μαθιουδάκη, προκειμένου να φανεί συνεπής και να ανταποκριθεί με πράξεις στην πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων.

Σε όλες τις παραπάνω ενέργειες θέλω να γνωρίζετε ότι θα με βρείτε σύμμαχο και συμπαραστάτη.

Με εκτίμηση

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

 

Καστοριά, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣ:

Δήμαρχο Καστοριάς

κ. Ανέστη Αγγελή

 

ΚΟΙΝ:

Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

κ. Θεόδωρο Καρυπίδη

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς

κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2016, 9:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr