Ο Π.Περιβολάρης για την απίστευτη απόφαση για τους μαθητές και τα εκτροφείας » Ο λαός της Καστοριάς σύντομα θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»

Υποψήφιος Βουλευτής Καστοριάς - Παντελής Περιβολάρης

Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δια του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας απαγόρευσε χθες τις μαθητικές εκδρομές στα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων. Στις 27 Ιανουαρίου του 2015, ημέρα σχηματισμού της πρώτης κυβέρνησης «δήθεν» αριστεράς είχα δηλώσει ότι «Η νέα διακυβέρνηση ξεκινά με το χειρότερο τρόπο για την Καστοριά», καθώς σε αυτήν συμμετείχαν και συμμετέχουν πρόσωπα που θέλουν και εργάζονται για την κατάργηση της γουνοποιίας και του εμπορίου γούνινων ενδυμάτων. Η Κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2015 τοποθέτησε νέο περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας τον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος προφανώς σε συνεργασία με όσους θέλουν την καταστροφή του κλάδου της γούνας και την οικονομική καταστροφή της Καστοριάς, με χθεσινή εντολή του απαγόρευσε τις μαθητικές εκδρομές στα εκτροφεία γουνοφόρων  ζώων, επιβεβαιώνοντας αυτά που προ ενός έτους είχα υποστηρίξει. Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης τα σχέδια σας δεν θα περάσουν. Ο λαός της Καστοριάς σύντομα θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και εμείς που υπηρετούμε το μεσαίο χώρο, του κοινωνικού κέντρου και της λογικής, μαζί με τους φορείς της γούνας και της επιχειρηματικότητας της Καστοριάς θα εργαστούμε σκληρά για να ξαναχτίσουμε τα όσα γκρεμίζετε και να βγάλουμε τον κλάδο της γούνας από την κρίση.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2016, 2:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr